LE jeuteub neurd!

Jag vetefan hur det där uttalas på franska men det skulle bli typ youtubenörden. Jag hänger mycket på youtube nu. Det är roligt. Detta är tråkigt. Nä jag skojar bara hehehehehehehe.

När jag vaknade i morse kunde jag inte prata. Äckligt, jag hatar när sånt händer. Och nu missade jag filmkvällen med tjejerna och så också... Fan, det hade jag sett fram emot hela veckan. Mamma köpte pizza (pappa har stuckit till Portugal så han kan inte klaga) och det blev kebabpizza för mig. Det var så länge sen jag åt det, åh, så gott det var! Och med extra peperoni.. Hmm! (hmm som i mmmmMarabou och inte som i hmm....)

Jag orkar inte tipsa eller lägga upp några youtubeklipp här, live with it (och om ni inte gör det så kommer ni ju dö. suckers.). Ni vet att jag tycker väldans mycket om er!
Elin.

.

Det är så mycket med skolan och stuff. Förlåt.
Elin.

Marcus har bara två testiklar.



Sexigt, eller hur?

Elin.

Strike a (violent) pose!

Ja, Madonna feat. My Chemical Romance. Kan det bli bra eller kan det bli bra!?!?!?!? Njae det tror jag inte faktiskt. Idag var jag i stan med min mor. Hon köpte en ryggsäck och en 0809kalender till mig, tackar tackar. Kalendern är sexig, brun och gjord av återvunnet material, visst blir man glad? Det kostade även bara 60 kronor, jag hatar att slösa på andras pengar (dock har jag inga problem med att slösa på mina egna, borde vara tvärt om, tack så mycket).
Imorgon ska jag till stan igen för att träffa Vascari som jag inte träffat sedan det var is på sjön här. Och det var lääääänge sedan.

OCH VI SKA DANSA I NEON nähädu det ska vi inte alls det. jag har fruktansvärt tråkigt och fruktansvärt ont i ryggen och jag såg nyss en fruktansvärt dålig film (spy hard)... Och jag lyssnar på en fruktansvärt bra låt av Billy Talent, try honesty heter den, DEN NI, DEN TRODDE NI INTE.

Snälla rädda mig från mitt uttråkade tråkland och kidnappa mig till någon sexig ö med sexiga palmer och sexiga kokosnötter och sexiga tjejer och sexiga killar och sexiga tjejer tack så mycket hejdå.
Elin.

Daniel

Glöm inte att jag skrivit ett nytt inlägg, här under!
Här kommer ett inlägg som endast handlar om Daniel. Detta bör ignoreras om du funderar över att följa min blogg, eftersom jag inte ofta skriver sådana här dedikationer.

Daniel är Gud. Min Gud, din Gud, allas Gud. Och du kan inte säga emot mig för du kan inte bevisa någonting. Han är rolig och snäll förutom när han är tråkig och dum, och det händer väldigt väldigt väldigt sällan (=aldrig). Alla som inte gillar Daniel är äckliga, för jag gillar honom och jag är bäst.

Daniel Daniel Daniel. Daniel. Daniel. Daniel.

Daniel är snål men det gör ingenting för jag gillar honom ändå.
Daniel, party hard like a tard!
Elin

Men du ska få något, och du ska få det av mig, jag ska fan... NEJ MEN OJ!

Och där blev det lite barnförbjudet, jaha, jaha. Lillasyster - Stukaplan sitter fast i mitt huvud på repeat.

Jag kom nyss hem från stan, där jag var med Marcus. Tyvärr träffade vi Ali och Kevin och Ali började direkt med "ELIN HAR DU KILLE HUR GAMMAL ÄR HAN!?". Jag ska göra det klart för er:   M a r c u s    ä r    m i n   l i l l a s y s t e r   och om jag varit tillsammans med honom hade det varit   i n c e s t . Nej, usch och fy, att bli tillsammans med Marcus... Hehehehe. Den var bra.
Fast det blev lite sjukt när han skulle sticka hål på sitt skinn med min säkerhetsnål. Han fick behålla den. Och det var knappast för att jag var snäll.

Varför ska alltid lärare vara så envisa? Idag skulle vi i en grupp (jag+navid+elham+hager) komma på hur vi skulle uppnå respekt, trygghet och ansvar. Men vadå? Visa respekt! Ta ansvar!, liksom :( Jag blir lite ledsen faktiskt. Men nu är jag trött på att sitta här så jag ska nog gå och titta om det finns några kakor här hemma. Annars får jag baka. HAHAHAHAHAHAHAH xDxD Åh jag gråter av skratt :(
Party hard, like a tard.
Elin

Varför har jag inte någon som helst fantasi och kan komma på värsta finurliga rubrikerna!?

Detta kan bero på att jag aldrig vet vad jag ska skriva. Fast det visste jag den här gången.

Idag började skolan igen. Jag orkar inte. Var där i 40 minuter och jag behöver sommarlov igen. I några år kanske.
Det finns ingenting positivt med skolan (eh...). Ingenting jag kan komma på i alla fall. "Men är det inte skönt att få träffa kompisarna igen?" De kompisar som jag faktiskt umgås med behöver jag inte skolan för att träffa, tack och hej.

Wardime (@ sleep) säger (21:36):
så du har börjat i skolan du? :D
Elin säger (21:37):
Japp
Wardime (@ sleep) säger (21:37):
*fniss*
Wardime (@ sleep) säger (21:38):
Vem ska jag DÅ gå runt på stan och göra absolut ingenting med?! :@

Ni ser!? Ni förstör hans liv när ni gör såhär mot mig! Jag kan ju inte sitta och låta Marcus ruttna bort hemma bara för att någon idiot vill slå i mig att religion och politik är bra! Det känns bara så fel...
Skämt åsido. Lära sig saker är väl bra men jag lovar att jag skulle kunna överleva på den matte och svenska jag har nu.

Religion och historia fattar jag inte varför jag ska lära mig. Vem bryr sig om vad folk tror om en snubbe som levde för 2000 år sedan? Och okej, andra världskriget, tragiskt men LÄGG DET BAKOM ER.

Jag såg förresten på en film om andra världskriget som hette Führerns Elit. Den var hemsk men jag orkar inte berätta för jag var bara arg hela tiden. Jag blir arg av trångsynta människor som inte kan acceptera att alla inte är likadana. Då syftar jag på rasism och nazism men även på homofobi. Vad fan har ni emot det liksom? Hur kan killar tycka att det är fel av en kille att kyssa en annan kille? Är det äckligt? Ska vi tjejer också sluta göra det? Och allt det här tjatet om religioner... Folk säger att man föds homo, och om Gud skapat alla ville han väl att bögar skulle vara bögar eh? Ja, om ni läser det där några gånger kanske ni hittar någon dold logik. Jag fattar i alla fall.

Idag installerade jag en ny skärm till min dator. Nej, det var inte bara att trycka i sladdarna och skruva fast dem. Skärminställningarna var fel så efter ett tag kom jag fram till hur man startade datorn i felsäkert läge så jag kunde ställa om det. Sedan var jag även tvungen att ändra inställningar med knapparna PÅ SKÄRMEN (oh my jonas!)! Så nu ser det ut som om jag tittar på widescreen tv med två svarta remsor överst och underst.
Nu ska jag sluta tråka ut er!
Yo yo in da basement!
Elin

Tandvärk

Njae, inte alls egentligen, men det borde jag få när man får se något så sött som jag fick se. Thomas när han sov. Myspys! Nåja, nu låter jag som värsta fjortisbloggaren här, får lägga av med det.

Jag gillar min pappa. Han älskar kött men lagar ändå väääääldigt god vegetarisk mat. Nej, jag är inte vegetarian, jag äter bara inte massproducerat kött (nötkött, fläsk, kyckling). Idag fick jag pasta med champinjon- och gorgonzolasås. ÅH SÅ GOTT.
När jag äter någonting riktigt gott så blir jag lycklig. Och jag menar det, jag kan sitta vid matbordet och skratta ihjäl mig bara för att jag är så glad. Åh, vad jag tycker om mat. Och sen ska jag ju bli smalare också... Haha lycka till Elin.
Party hard, like a tard!
Elin.

Här ska recenseras!

Nu har jag sovit. Det var inte kul. Jag frös, hela natten. Och jag är fortfarande ungefär lika emo som när jag somnade. Om jag kommer in i en av mina depperioder nu så blir jag arg. Riktigt jävla förbannat arg. Jag orkar inte må dåligt, slutar bara med att jag isolerar mig från de flesta för att inte vara jobbig mot dom och mår ännu sämre av att jag inte har dom runt mig, en ond cirkel.

Jag lyssnar på Green Day. Jag har aldrig riktigt gillat dom, ändå har jag en bandtröja med dom. Det var min första bandtröja, nu har jag två..... Hehe, och jag tycker inte särskilt mycket om något av banden, green day och bullet for my valentine. Ingen kommentar.

Inatt kollade jag på filmen Fjorton Suger. Jag tyckte inte om den. Fanns ju ingen handling och jag fattade inte vad de sa på skånska, var tvungen att höja jättemycket och sedan när reklamen kom blev jag nästan döv av dånandet. Usch och fy.
En liten bratflicka blir våldtagen på en fest där hon tagit en lättöl och blivit väldigt full. Hennes käre moderatbrorsa märker det direkt men vet inte vad som är fel. Moderatbrorsan klagar konstant på bidragstagande socialdemokrater som spelar golf samt slår ner alla fjortispojkar som den lilla bratflickan umgås med. Sedan dyker en låtsasfattig fjortisskejtare upp och blir kär i bratflickan och vice versa, och så är hon bara ett stort PMS och gör det svårt för fjortisskejtaren (som för den delen har tänder så han ser ut som en gnagare, gulligt). Och till slut spenderar de natten i bratflickans föräldrars källare där de hittar sprit och roar sig med att lysa på varandra med ficklampor, samtidigt som moderatbrorsan anmält hans kompis som hade våldtagit hans syster och spenderat natten i bratflickans rum. När hon sedan kommer upp dit gråter de. Aww, det finns verkligen ingenting finare än att se när en bratflicka och hennes moderatbrorsa utövar incest i skåne :').

Var jag lite hård där? Well yeah, morgonstånd <:.
Elin

Angelspit - 100%

Jag vet att ni hatar min musiksmak (:O!) men jag tyckte det var dags att presentera Angelspit för er. Fruktansvärt bra, enligt mig that is.



Dip my tail in blood ink
Write it down in red
Scribe the words "Happy meal"
Right across your head

Tired of getting walked on
Treated like a sheep
Don't blame me for all the years
That you were asleep

[Relax
God is in control
Watch the dot
Take your meds
Obey my demands
Trust my dog
Time for surgery
Relax
God is in control
Watch the dot
Take your meds
Obey my demands
Trust my dog
Shut your eyes you're dead]

Televised mass poison
Spitting at the screen
Keep the masses deluded
With fabricated dreams

Powdered God in a bag
From the Vatican
I want you to fuck off
As hard as you can

[Chorus]

Heaven has burst open
Now it's raining bones
The chaos will erode you
Breeding little clones

Born of a fallen rib
From the monkey's womb
Overcooked by cathode rays
Evolved to consume

100% [4x]

Eating from the butcher's slab
Becoming what they meet
Restrained and roasted while they gorge
Strapped into the seat

Bathing in your arrogance
Dining will ensue
God made me a cannibal
To fix problems like you

[Chorus]

100% [2x]

Last time was the last time...
This time, you're 100% [3x]

Last time was the last time...
This time, you're 100% fucked

Wish I could shut my playboy mouth

Jag blir galen. Jag har blivit besatt av världens sämsta (fast inte enligt mig då...) låt, Lady GaGa - Just Dance. Det är absolut inte sådan musik jag brukar lyssna på, alls! Usch och fy, tvi och blä, jag tror jag ska doppa huvudet i buljong för att få ordning på allt (fast vad skulle det hjälpa?).

Jag är fortfarande mätt från langosen vid fyra-tiden. Och när jag och mamma kom hem hade underbara pappa gjort räkpaj. Jag vill gifta mig med nån som pappa, som lagar mat åt en hela tiden och faktiskt är bra på det. Det skulle vara mysigt. Fast att bara hålla handen med någon man tycker om är väl mysigt nog för min skull, jag kan ju inte riktigt vara kräsen, höhö...

Min hårfärg är fruktansvärt intressant! Jag tonade det för att det skulle bli vermillion red, blodrött. Blev det det? Nej, det blev orangerött och min utväxt sen innan, där jag hade en mörkare blond blev bara orangegul. Nu, efter två tvättar är håret orangegult och utväxten är GRÖN!? Och nej, det är inget skämt eller så, jag är inte den enda som sett det... Så ja, vi får se, efter en tvätt till kanske det blir blått eller lila eller någonting, to be continued.
Elin.

In God we trust, shit ain’t fair

TJABA! Vad ska jag göra idag?!?!?!?!?! Joohooo, serni, jag ska till stan med Hiba! Om hon inte dissar mig (det är hon pro på) förstås. Sen ska jag möta mamma och äta mig fet på langos. Har ni ätit langos? Mmmm, det är så gott! Och den där med bara vitlök, gräddfil, ost och rödlök?! Det finns knappt någonting som är så gott. Det är bra att jag bara äter det en gång om året, hade ju varit väldigt rund annars :)

Och tja, jag kanske är kär i någon, och det är ju faktiskt inte bra, alls. Nej, för när jag är kär blir det alltid drama och komplikationer (dock inte till den grad där seb och hela sala är med, jag citerar: "Jag har inte alls varit tillsammans med alla mina vänner, vissa har jag faktiskt bara haft sex med!". Och jag skojar inte, han sa så).

Jag är trött, blev väckt vid sex av thomas (som ville ha sex!?!? Nej han ville säga godmorgon...) Och sen vid... tio eller nåt av Hiba. Och sen vid halv elva av mamma som tvingade mig gå upp. Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag spenderar nätterna i telefon med en ovillig gata! Japp, okej, nu var jag "rolig", hejdå.
Elin.

Förresten måste jag göra reklam för Hiba. Jag har jättekul när jag läser hennes blogg och om ni har tur kan ni få se några skabbiga bilder på mig också (som om inte det var anledning nog att gå in där!). http://hallotabeh.blogg.se

Edit:
Jag blev väckt tre minuter i sex av Thomas, sedan nitton minuter över sex av Hiba. Förlåt.

The unattainable

Förlåt. Jag vet att jag är dålig och jag förtjänar smisk, men det vill jag inte ha. Inte av er i alla fall. Jag kan nog allt komma på ett par som jag skulle kunna låta ge mig det!
Vi färgade mitt hår, det blev orange och spännande. Jag trivs i det, synd att det är en toning, håller det ju inte alls ju :(.

Nu börjar skolan snart. JAg vill inte stressa igen. Fast å andra sidan säger alla att åttan är tuffare än nian. Hoppas de har rätt. Jag vill inte ha det sådär igen. Jag fick ju 1000 kronor för att jag nästan blivit utbränd förra terminen dock. De använde jag till min nya mobil, då jag tappade min gamla i Balder.

Just nu lyssnar jag på Ill Niño - If You Still Hate Me. Den är tyvärr inte så bra, men det får vara. Jag har hittat en ny idol, faktiskt. Wing heter hon, jag ska länka till henne! Gratis samples på hennes låtar finns här. Se till att lyssna på Dancing Queen, hon är riktigt duktig, nästan! :)

Puss på er, jag vet att ni förlåter mig för att jag är en dålig bloggare.

Goin' redhead

Nu finns mina grejer från Shock på posten. Så imorgon ska jag hämta dom. Och så ska jag och Hiba färga mitt hår i Vermillion Red. Den är het, den färgen, måste jag säga. Så ja, jag kommer vara on fire!

Jag är trött och jag åt nyss ett grönt äpple så mina läppar har svullnat upp lite och kliar. Spännande spännande! Sen har även en tågkonduktör flörtat med mig, DEN NI! Riktig thriller det här. Jag orkar inte skriva, vill sova så jag får vakna!!!!
So long blondies.
Elin.

Ni ska veta hut!

Det är sju stycken som tittar på min blogg varje dag. Kommentera! Skriv att jag är ful, att jag är dålig och allting men skriv i alla fall! Det är ju inte precis så att kommentarerna jag letar efter är det där "Ha en bra dag" som alla bloggare skriver när de bara vill att man ska kolla deras blogg. Men ni kan väl i alla fall skriva att jag är dum i huvudet?
Sen vill jag inte heller utlåta mig om vad jag tycker om era nya bloggdesigner (JA JAG MENAR DIG). Om jag aldrig kollat din blogg innan, hur ska jag kunna jämföra, va, VA!? Tycker du det låter vettigt, gör du det!?

Lite damp där. Imorgon åker jag till Mariestad. Ska hälsa på min syster och baka tårta, ett maffigt recept vi hittade i allers när vi var i bäcka. Det blir säkert jätteäckligt men det känns skönt att få utnyttja mitt fritidskort lite. Kommer nog tillbaka på söndag någon gång, myyyyysigt. Nu ska jag kolla bussar till tåget imorgon, pusspuss!
Elin.

Homosexuellt godis

Titta den nya länken! Hiba bloggar ju nu, och hon är världens mysigaste människa!

Jag tänkte skriva att jag inte kan sova men det hade varit lögn. Jag kan säkert sova, det är bara det att jag inte känner för att försöka, än. Jag tror jag mår bra faktiskt. Bättre än jag gjort på länge. Jag vet inte varför. Jag har så många underbara människor omkring mig. Både Marcus och Antonio försöker leka mina storebröder och båda gör mig fruktansvärt glad, hela tiden. Oavsett om de slår mig och försöker skämma ut mig offentligt, eller om de bara skriver jättemysiga ord och saker och får mig att verkligen känna mig omtyckt.

Det kliar i mina ögon av sminket. Det gör det, på kvällen. Aldrig tidigare än så. Det är tur, för det skulle fan inte se bra ut med utsmetat smink hela dan pga att jag måste klia mig i ögonen hela tiden. Jag kanske skulle ta och sluta sminka mig? Haha, den var bra.
Jag är trött faktiskt. Ska ta och sova sen. Måste ju vara på centralen vid tolv imorgon. Fyfan, jag orkar inte. Inte alls faktiskt. Vi kan ju trösta oss med att jag är Gud och odödlig, så ni slipper aldrig min tråkiga blogg.
Elin

PS. Jag vet inte riktigt varifrån rubriken kom. DS.

PS2. Jag kände mig riktigt busig när jag skrev PS! DS.

Bögfilmer och sushi

Idag har jag lekt med Marcus på stan. Jag gillar Marcus. Han är dryg och ful och elak, men jag gillar honom, min lilla lillasyster. Vi gick runt, åt glass, slog på varandra och kramades (han gillar att kramas men han erkänner det inte). Sen försökte vi mata fiskmåsar med wasabi och ingefära, det tyckte dom inte så mycket om, nej :(. Det kom ett par tjejer som ville att Marcus skulle köpa ut åt dom, lagom till när min buss kom så det var ju mysigt att han slapp vara ensam.

Nu har jag städat massa, så mamma blir skyldig mig 900 i slutet av veckan. Fan vad härligt. Och så bad Ture mig att göra en bögfilm till henne, så det gjorde jag (Jag håller upp en lapp där det står BÖG :@ ett tag, och sen tar den slut). Happ, intressant.
Elin

Shock

Jovisst, nu är det köpt. Hårtoning, linne och örhängen.

Allt är från shock.se och linnet var till och med på rea, yay för det!
Ja, det är väl ungefär allt som hänt idag. Inte så roligt kanske. Jo, det har regnat också, och stormat som fan. Jätteläskigt. Bilen nästan flög iväg tack vare vinden.
Min mormor fyller år i år, 83. Kul för henne, japp, japp. Jag gav henne jättefina musse pigg-glas, hon blev sådär-nöjd.

På onsdag ska jag träffa Markus och Nathalie. Det blir spännande, de ska äta kebab. Det ska inte jag.
Elin

Lång dag, japp

Eller nej. Inte längre än någon annan. Jag var på klädkällaren för att köpa något till min mormor som fyller år imorgon. Grattis till henne. Jag köpte även en bh och en t-shirt till mig, så det var ju... bra. Vi hyrde filmer.
Kikis Expressbud av Hayao Miyazaki Fruktansvärt gullig 'barnfilm' där den trettonåriga häxan Kikis enda förmåga är att flyga, och hon bestämmer sig därför för att starta en.. budfirma, japp. Jag älskar filmen, animeringen är jättebra. Och Jiji, hennes katt, blev jag förälskad i direkt.
Kalle och Chokladfabriken av Tim Burton Finns väl knappast någon som inte har sett den. En underbar film, verkligen. Ja, ni vet, jag är förälskad i Johnny Depp, såklart att filmen är underbar då. Jag typ kved varje gång jag såg honom.
Det Levande Slottet av Hayao Miyazaki Jag fullkomligt älskar den... Och Hauru.... Åh. Jag dör. HAN ÄR SÅ SNYGG.

Ja. Hayao Miyazaki är min favoritregissör. Han är fruktansvärt duktig. Japp.
Så nu mår jag illa, druckit för mycket ramlösa.

Ja. Buddha sitter alltid på min axel.
Elin

Party hard

LIKE A TARD!

Yeah. Idag har jag inte gjort någonting. Försökte beställa lite saker från shock men far var för full för att orka vara snäll, japp. Innan dess försökte jag göra chips. Första omgången blev kolbitar (jag skojar INTE), andra blev dränkta i olivolja. Men de som klarat sig frå olivoljan blev riktigt goda... Om man inte räknar med att pappa saltade en extra gång, när jag redan hade saltat.

Jag är trött, men vet att jag inte kommer kunna sova. Ska nog gå och dricka någonting. Ja. Jag är törstig.
Party hard, like a tard, japp!
Elin

Liseberg, liseberg.. Och just det, liseberg!

Ja. Det är allt jag gjort. Både idag och igår. Varit på liseberg. Inte har jag ätit heller. Jag börjar bli lite orolig faktiskt. Jag blir knappt hungrig längre. Om man ser på idag, så åt jag en macka till frukost... Och sen då? Blev hungrig klockan nio på kvällen. Det här är fan inte normalt. Fast å andra sidan har jag aldrig varit normal heller!

Jag orkar inte berätta vad jag fick när jag fyllde år. Kan säga att jag fick 1500 och presentkort på 900 inne på Carlings. Åh, jag älskar den affären. Jag kan ladda upp en bild på en klänning jag fick av mamma, den kommer därifrån. Däremot är bilden svartvit. Suck it up.

Ibland så undrar jag hur jag lyckas se så underbart udda ut på alla bilder.

När jag gick från bussen var det fruktansvärt skönt. Jag vill bara ringa någon, och prata, och gå, utomhus. VARFÖR VILL INGEN PRATA MED MIG, VA, VA!? SVARA PÅ DET, DEN DU! Bli inte rädda nu :(
Elin

D:

Jag blev utmanad av Elinor . Ja, jag vet. Tragiskt. Men det blev jag. Så här kommer lite saker som ni inte bryr er om :D

Tre saker jag gör när jag vaknar:

Mumlar några svärord
Går in på toa och bosätter mig där i 20 minuter medan jag stirrar in i spegeln
Går och lägger mig igen

Tre saker jag måste ha under dagen:
Uppmärksamhet
Kramar
Sms


Tre personlighetsdrag på mig:

Bäst
Bättre
Tuffast


Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
Vänner
Titta på B-skräckfilmer con Hebatollah
Stan

Tre saker jag är rädd för:

Spindlar
Trånga utrymmen
Clowner


Något jag drömmer om:
Att bo i en stuga med nio ungar och en make/maka :D
Vinna flera miljoner på random spel (dock inte momento)
Komma på vad jag vill jobba som. Äh fan, jag blir hemmafru!

RSS 2.0