I got the magic stick

Jag skriver detta inlägg av dessa anledningar:
-Jag har tråkigt
-Daniel bad mig uppdatera min blogg oftare
-Jag tycker synd om de tre som dagligen tittar på bloggen

jag har fruktansvärt ont i ryggen och måste gå ifrån datorn. Men först vill jag uttrycka min stora kärlek till Antonio, som idag har gjort mig så fruktansvärt glad. Först så signade han mig (vilket han aldrig gör till någon) Och sedan:
Antoniolicious [i'm perfect] säger (21:40):
Jag älskar dig (JAG SA DET!!!!!!)
Antoniolicious [i'm perfect] säger (21:40):
Och hoppas du är glad och förblir glad
Antoniolicious [i'm perfect] säger (21:40):
Säger nästan aldrig det till någon
Hur underbar kan en människa bli egentligen, va?
Förlåt att jag är tråkig. Ni älskar mig över allt annat, och därför ska jag lägga in fjortisbilderna på mig och Antonio.

We're perfect.
party hard like a tard.
Elin.

Nine Inch Nails - Survivalism



I should have listened to her,
so hard to keep control.
We kept on eating but our
bloated bellies still not full.
She gave us all she had but
we went and took some more.
Can't seem to shut her legs, our
mother nature is a whore.

I got my propaganda, I got revisionism.
I got my violence in hi-def ultra-realism.
All a part of this great nation.
I got my fist I got my plan I got survivalism.

Hypnotic sound of sirens
echoing through the streets.
The cocking of the rifles,
the marching of the feet.
You see your world on fire,
don't try to act surprised.
We did just what you told us.
Lost our faith along the way and found ourselves believing your lies.

I got my propaganda I got revisionism.
I got my violence hi-def ultra-realism.
All a part of this great nation.
I got my fist I got my plan I got survivalism.

All bruised and broken bleeding,
she asks to take my hand.
I turn just keep on walking.
But you'd do the same thing in the circumstance I'm sure you understand.

I got my propaganda I got revisionism.
I got my violence, in hi-def ultra-realism.
All a part of this great nation.
I got my fist I got my plan I got survivalism.

16 september - LALALALA, LALALALA

Sådär låter min mobil när jag får sms. Nu var det ett bra tag sen jag skrev här, jag vet, och jag ber om ursäkt. Det är faktiskt två stycken som tittar varje dag ändå. Skumt som fan ju. Okej, jag ska försöka. Men de flesta dagar har jag faktiskt ingenting att skriva om.

idag har jag skaffat en praoplats, på Ametistgrottan. Så imorgon springer jag dit med mina papper och får dem påskrivna, det är ju bra! Jag har inga läxor idag så jag har tittat på mtv och ätit.. Och så pratat med mamma. Min mamma är en pratig person. Som jag, jag undrar varför vi har det gemensamt, det är ju inte som att vi är släkt eller så...

Jag är trött. Ska nog sova snart. På fredag blir det HCSS!
Party hard, like a tard.
Elin.

6 september - och jag jobbar hårt

Kan ju börja med att säga grattis till Hanna som blir byxmyndig idag, hipp hurra för henne och så vidare. Jag hostar och det är inte mysigt alls. Varje gång jag gör det dör min hals och min rygg samtidigt och det är inte precis bekvämt. Mamma och Aina lagar mat där uppe, fransk fiskgratäng. Varför inte svensk, va, va!? Det tar en halvtimme i ugnen. Nu gör dom fisk och potatismos och blabla så dom har hållit på i två timmar. IQ?

Jag känner min fruktansvärt ensam och fruktansvärt frustrerad förresten. Jag har gjort en ny email som FÖRNEKAR att den verifierats hos windows live, men det har den, för när jag trycker på 'verifiera' säger den att den redan är verifierad eller att den inte behöver verifieras. Idioter!

Idag har jag målat mina naglar och tittat på film. Utmattande. Nu ska jag nog sova lite, det förtjänar jag ju efter sånt här hårt jobb.
Party hard - like a tard.
Elin.

Friday, removethebracesday.

Nu skarom väck! Underbart. Men jag vet inte.. Hålen i min kind som spännerna gjort kommer nog känna sig incomplete och ensamma. Stackars hål. Jag behöver fan inte pierca mig, om jag behåller tandställningen lite till har jag snart fyra smilies i samma kind. Yay!

På tal om ärr i kinderna såg jag The Dark Knight på bio med Anna, min mentor, igår. Den var ganska bra, men alldeles för lång. Och precis när man tror att man är i upplösningen blir en av hjältarna bränd och en ny elaking, two-face dyker upp. Och jag bara stönade. Det räckte med en film, faktiskt! Vi satt där i två och en halv timme och bara väntade på att någonting skulle hända. Det är klart att det är svårt om filmen är så spännande att faktiskt göra den MER spännande då och då, men de kunde ju försökt. Om man biter på naglarna från början till slut på en film utan att börja blöda är den bara långtråkig. Jag fick gå på toa två gånger under filmen. Det var ännu mer intressant!

Min buss går om 18 minuter så nu måste jag dra. Jag ska försöka börja blogga igen om ni försöker börja läsa igen.
Party hard, like a tard!
Elin.

Metabolism

Jag vet inte vad det betyder. Det är ett coolt ord, mkay?

Jag orkar inte skolan. Det finns ingenting kul med det. Vi har en ny idrottslärare, han är skittuff. Jag hoppade en och tio på höjdhopp. Det vill säga ungefär min höjd gånger två? Okej, jag ljög. Men jag är trött och ensam och allt jag vill är att äta godis. Fast det vill jag inte, för jag vill inte bli ännu tjockare än vad jag är.
Jag gick ner i vikt när jag slutade äta kött, men nu har det gått upp igen. Det är frustrerande som fan och jag kan inte få tummen ur för att faktiskt röra på mig, som den handikappade mask jag är.

Jag fick MVG på mitt referat om Mats Wahl, och det är ju bra. Jag satsar på MVG i både svenska och engelska den här terminen, hoppas det går för sig för fröken Uschula och fru Mara-ie. Äh. Skitsamma, vi kör på MVG i alla ämnen, det låter bra va?
Jag vill ha sms, men de enda jag fått idag var från Huy som sa att han var intresserad av fiol, och från Thomas som berättade att han var på Subway (och jag har fortfarande ingen aning om varför han sa det. Jag kanske borde börja skriva blogg om honom istället?)
Okej, Thomas-blogg:

Igår fick Thomas sin nya mobil. Den är snygg, och blå och svart och dyr (förmodar jag). Han har ett nytt nummer nu, det är liiiiite tufft.

Äh, jag vet ingenting om Thomas. Vi skriver inte Thomas-blogg mer. Det lägger vi ner nu.
Jag är hungrig, ska se om jag hittar nåt fryst som jag kan tina upp. Förresten försvinner min tandställning på fredag, yay på det.
Party hard, like a tard!
Elin.

RSS 2.0