I'm broad!

Nej, faktum är att jag har blivit narrower. Både mamma och farmor har sagt att jag blivit smalare nu. Tufft.
Min bror har bristningar på knäna, bara för att han växte så snabbt. Hahaha, skills.

Mkay, imorgon fyller jag år så då tycker jag att ni kan gratta mig lite, jag blir knullmyndig och moppemyndig. Tufft.
Elin

Förlåt

Ja, jag är skitdålig på att blogga, men vad ska jag göra? Ni läser ju inte i alla fall. Viktor gör det, ja.
Nu ska jag städa.
elin

Smärta

Vaknade vid sex av att föräldrarna gick upp. Vid tio åkte vi till stan för att träffa min syster och gå på trädgårdsföreningen där hon skulle visa oss vad hon åstadkommit tillsammans med sin skola. Det var fint, verkligen. Jag var också fin idag, måste jag säga. Riktigt såhär vacker, när svetten rann om mig.
Nej, det är för varmt. Eller.. Jag vet inte. Jag föredrar nog detta framför vintern. Eller?
Efter att jag dissat dom träffade jag Marcus och han fick stryk. Jag rev honom även ganska mycket på armarna, så nu ser det ut som han är emo. Fast det är han ju.
På bussen hem somnade jag och sen petade en man på mig och sa "Excuse me (nej. ingen kan svenska här), the last hoellplaets is here". Så då såg jag ju ändhållplatsen. Så jag fick sitta och vänta på en buss till och Marcus dissade mig genom att duscha istället för att vilja prata med mig i telefon, jaha.
Nu är jag hemma och har ont i fötterna och benen. Stackars mig, stackars mig, ingen bryr sig om lilla jag.
Elin

LALALA

Jag städar och det är inte kul. Kan ni inte berätta några skämt? :(
ELINVELIN

And the longing that you feel, you know none of this is real.

Jag är trött. Men jag är alltid trött.
Det var så äckligt varmt idag, och jag åkte bil mycket. Hämtade fåglarna hos mormor och morfar, sen handlade vi. Jag fick sushi och blev glad, som fan.
Well I uuuused to staand for something, but forgot what that could be! Jag lyssnar på NiN, japps. Det är kul. Jag vet inte, jag har tråkigt men inte ändå för jag har massa hemsidor och communities att kolla på. Jag suger på att blogga puss på det och förlåt :)
Elin

Nine Inch Nails - Capital G

Jag älskar den här låten. Verkligen. Det gör säkert inte ni. Men jag gör det.



I pushed a button and elected elected him to office and a
He pushed a button and it dropped a bomb
You pushed a button and could watch it on the television
Those motherfuckers didn't last too long, ha ha

I'm sick of hearing about the haves and have nots
Have some personal accountability
The biggest problem with the way that we've been doing things is
The more we let you have the less that I'll be keeping for me

Well I used to stand for something
Now I'm on my hands and knees
Traded in my god for this one
And he signs his name with a capital G


Don't give a shit about the temperature in Guatemala
Don't really see what all the fuss is about
Ain't gonna worry about no future generations and a
And I'm sure somebody's gonna figure it out

Don't try to tell me how some power can corrupt a person
You haven't had enough to know what its like
You're only angry 'cause you wish you were in my position
Now nod your head because you know that I'm right... alright!

Well I used to stand for something
But forgot what that could be
There's a lot of me inside you
Maybe you're afraid to see

Well I used to stand for something
Now I'm on my hands and knees
Traded in my god for this one
And he signs his name with a capital G

Bilder från gårdagen


Hiba och Persson :)

"Blir ju bättre med 3"

Vad hände egentligen med less is MORE?
Jofan, jag onanerar gärna. Och det var ingen som fattade nåt av det där, lika bra förmodligen.

Idag lekte jag med älskade Hiba, oj vad jag har saknat henne.  Vi gick omkring, köpte cola, gick omkring, satte oss på ett berg, gick omkring, satte oss på ett elskåp, blev skrämda av en unge och en gubbe, gick omkring, klädde på Hiba, hämtade Persson, åkte på Persson, osv.
Jag är trött men vill inte och kan inte sova. Vet inte riktigt vad jag tänker på heller, tyvärr. Om jag visste hade jag kunnat berätta.

Kissnödig är ett skitkul ord. Verkligen. Kastrull också. Men kissnödig, ja. Jag måste kissa.
Elin

Får jag lov?

Här sitter jag och gnager i mig nötter jag inte ens tycker om, och undrar hur jag blev tjock. Jag vet, jag vet. Nötter innehåller nyttigt fett. Hahaha. Fast, min farmor hade sagt till min mamma att jag blivit smal. Jag önskar jag kunde se det.
Men det gör inget, jag tror jag har accepterat att jag aldrig kommer få anorexi och jag kommer garanterat inte få smala lår. Men som sagt. Det gör ingenting. För jag kommer ändå alltid vara bäst och alla kommer alltid älska mig, japp.

"Vad ska du göra idag Elin?" "Vet inte." "Promenera till allum?" "Nä.." "Städa?" "NEJ!"
Hon svarade inte. Det var nog bäst så. Jag ville träffa Marcus idag men nejnej, han dissade mig såklart. Man blir lite arg faktiskt. Och jag borde bli bättre på att blogga, japp.
Elin

Jag ramlade in på ett diskotek, och sen ramla jag ut såvitt jag vet

Jag har sovit i min egen säng inatt. Det var riktigt skönt. Fast sen vaknar jag till gnatet om att jag ska städa.
Jag har glömt varför jag längtade hem egentligen. Hem, till mina kompisar som aldrig har tid att umgås? Hem, till mamma som tvingar mig städa? Det är inte ens fint väder, jag hatar Göteborg.

Marcus vill att jag ska följa med honom och sitta utanför Ullevi på fredag när Maiden spelar. Jag vet inte. Jag vill träffa honom men att sitta där och frysa medan han dricker öl... Jag ser inte riktigt något roande med det.
Inatt fick jag skäll för att jag pratade med Daniel så länge. Men jag har inte råd att ringa hans mobil och även om jag hade det så fungerar den inte. Han har inte heller någon telefon på övervåningen så vi fick prata via mic.

Datorn har jag nog inte heller saknat så mycket faktiskt. 89 olästa meddelanden på kamrat och inga alls på bilddagboken, höhö. Och på bilddagboken skriver ju bara folk jag känner... Hmm, här har dom saknat mig mycket ser jag!

Hiba är sjuk och kan inte leka, vill inte träffa någon annan än henne. Eller ja, Marcus vill jag träffa men han är inte hemma. Tror jag ska titta på tv lite nu och få min mammas hjärna att börja koka eftersom jag inte gör som hon antyder. Det hade nog nästan varit lättare om hon sa "ELIN, NU STÄDAR DU DITT RUM" istället för "Oj vad stökigt ditt rum är Elin..." tre gånger och sen säger att hon har tjatat på att jag ska städa. What?
Elin.

I'm back (in pink!)

Jag skrev lite i block i Bäcka, här har lite av det.

15/7 - 08
"
Jag valde det blåa blocket, eftersom det inte satt någon prislapp på det röda. Och det hade ju varit pinsamt om de var tvugna att skrika "MAJ-BRITT! VAD KOSTAR DE LINJERADE KOLLEGIEBLOCKEN?". Fast ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att det inte alls hade varit pinsamt. Och om jag hade tagit det röda blocket hade jag skrivit någonting annat nu, på ränder istället för rutor. Allt jag köpt idag har blivit fel, orkar inte gå in på det.
Min telefonräkning höjs hela tiden, men jag kan helt enkelt inte sluta smsa. Ska kolla saldo nu. 8 kronor och 25 öre. Måste fått mina gratis sms igen nu då. Problemet är att jag inte har någon att smsa. Markus är med Nathalie, Nathalie är med Markus (what.) och Seb är med Elisabeth. Finns väl egentligen ingen annan som svarar på mina sms."

16/7 - 08
"
Jag hade nog njutit av det här. Trots att det blåser kallt så hade jag nog njutit av att vara i Bäcka. Men nu är vi här, veckan efter att jag var ute hos mormor och morfar, och veckan innan dess var jag i Stockholm för att träffa Liam. Jag saknar henne, fruktansvärt mycket. Vet inte om jag är kär i henne riktigt, men saknar henne, det gör jag.
Jag har givit upp tanken på att bli brun, det lämnar jag åt någon annan. Jag tror jag ska hoppa ner med fötterna i vattnet, men då kommer jag nästan garanterat frysa. Jo, kallt som fan är vattnet, och det kittlar mig under fötterna eftersom jag inte kommer tillräckligt långt ner för att doppa hela. Solen verkar inte vilja komma fram igen, världen planerar att jag ska frysa ihjäl. Eller det gör den inte alls. Haha, nu började vågorna bli högre än förut som för att säga "Jo du, det gör den visst!".
Jag sitter vid världens vackraste sjö., Övre Sjön. Jag vet inte om den heter någonting annat egentligen, oavsett om den gör det eller inte kommer den alltid vara övre sjön för mig. Vet inte varför vi gick hit, jag, mamma och farmor. Vill egentligen bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv för att jag inte har en kille.
Jävla emo."

20/7 - 08 Sista dagen
"Jag.
Orkar.
Inte.
Vara.
Ensam.
Längre.

Vad är det för fel på mig? Varför väljer alla någon annan över mig?

Mamma sa att jag var bortskömd med uppmärksamhet när jag var liten. Det kanske är därför jag behöver det nu.

Jag hatar det här.

"Vad behöver du just nu?"
Sms från Seb.
Svaret blev "Arsenik."
JAG VILL INTE STÖRA
JAG VILL HA UPPMÄRKSAMHET
JAG VILL INTE FÖRSTÖRA
JAG VILL BLI BEKRÄFTAD
Jag vill kanske inte hem trots allt..."

Haha ja, där har ni det, jag hade det inte så trevligt i Bäcka. Men nu är jag tillbaka!


Well

Vad tycks?

Jag kan sjunga, men jag tänker inte garantera att ni tycker om det!

När jag var liten kunde jag sjunga, jag lovar. Men vem kan inte sjunga med en sopran? Nu låter det mest som en kråka med halsfluss. Jag har ont i ryggen, i nacken och min fot sover. Och det är faktiskt inte trevligt alls. När jag känner efter så fryser jag också. Jag måste sluta känna efter, verkligen. jag hittar bara massor att klaga på.

Jag orkar inte packa. Jag är trött och det känns som att jag kommer avlida om jag reser mig upp. Usch, så emo jag är.
Ebba förlorade kvartsfinalen så hon kommer upp till Bäcka i morgon också. Åh, jag har saknat henne så mycket. Fruktansvärt, är det, att sakna folk. Alla borde bo nära varandra. Fast då hade det blivit jäkla trångt.

Raka benen måste jag göra, och klippa tånaglarna. Det var förmodligen mer än ni ville veta, höhö, suckers.
Imorgon kväll ska jag bada, och därmed basta! Åh fyfan vad rolig jag är. Ärligt talat, det är inte klokt.
Elin

I POLAR - Lagrad maltdryck av pilsnertyp.. typ

Den innehåller förresten sackarin.
Jofan, datorn står på ett litet bord med etiketter från Gällivare Bryggeri. Mormor min kommer från gällivare, och hon har gjort bordet. Ärligt talat, vem gör bord? Som om man skulle vakna en morgon och tänka "Åh, idag känner jag för att göra ett bord!". Jo, det kanske bara är jag som inte tänker så. Jag tänker något i stil med "mlbrf" och somnar om några gånger.

Idag åker jag hem faktiskt, hem till förorten! Eller ghettot, som tydligen folk i stockholm kallar det. Jag bor i Bergsjön, som alla är så fruktansvärt anti hela tiden. Visst, en snubbe blev skjuten här men den enda anledningen till att folk hotade journalisterna var att de försökte ta kort på liket, sånt gör man inte.
Jag gillar inte att bo i bergsjön, men det har faktiskt ingenting med att folk blir skjutna här och göra. Spenderar faktiskt mest tid inne i stan tillsammans med kompisar.

Fast sen är det ju så att jag åker imorgon. Och då menar jag åker, långt bort, till ett ställe far far away, utan varmvatten och internet! Det här funkar inte, jag vet. Jag startar en blogg, får kommentarer från sex olika personer(!) och sen åker iväg. Det är ju bara.. dumt. Sen när jag kommer hem kommer jag fan ha glömt bort att jag har en blogg. Nu säger min kära kusin "Du kan ju alltid mobilblogga". Får kolla upp hur man gör.

Jag är riktigt orolig när det gäller min mobilräkning nu. Mina gratis sms tog slut och jag fortsatte smsa, höhöhö. Äh. Det här funkar inte, jag klarar inte att ha abonnemang. Det går ju för sig för Hiba, min bästa kompis. Hennes föräldrar betalar räkningen. Det funkar ju inte eftersom jag aldrig har några pengar, och när jag har det så säger det bara poff, och så är dom borta.

Grattis till E(l)linor och Eleonora som har namnsdag idag!
Elin.

Jag citerar mig själv.

Det är lite tragiskt det här egentligen. Att jag sitter här och skapar ännu en blogg som två som tycker synd om mig kommer läsa. Men ja, det är någon som sagt att jag är rolig (i och för sig var det för nåt halvår sen) så jag kan ju försöka. Vad är det för vätska i ett vattenpass? Rakvatten! Hahahahahahahaha... ha. Men jo, jag vet att du tycker att jag är rolig.

Hej. Jag heter Elin. Och jag skriver vad min kusin säger nu. Även kallad Kitty. Jag gillar mina vänner. Seb inom parantes. Jag lyser upp när jag får sms. Jag gillar att trakassera min kusin. Höhöhö. Ja, sen har jag inge mer att säga.

Jag undrar verkligen varför folk läser bloggar. Som om någon skulle bry sig egentligen. Alltså, varför skulle någon sitta och läsa om att jag deppat hela dagen och undrat varför jag inte väger 200 kg eftersom jag äter sju påsar Polly varje dag? Jag gillar Polly, det är jäkla gott, men det ger mig halsbränna. Speciellt om den där saften i det vita rinner ner i halsen utan att man sväljer. Hahahaha saften i det där vita...
Jomen fan, just det. jag är ju pervers också, det kanske ni märkte nu. Om ni ens fattade.

Puss och kram, HAHAHAHAHA. Elin.

Motherfucker, I don't care

Hey you, it's true, you suck, fuck you.

RSS 2.0