Ebba Grön - Häng Gud



Gud är fascist
Gud är rasist
För Gud gillar inte fattiga
Och Gud gillar inte svartingar
Och inte fan gillar han dig
Han har glömt dig för länge sen

Häng Gud...

Gud är egoist
Gud, javisst
Med präster och påvar har han lurat miljoner
Med bibeln har han skapat traditioner
Har han några känslor för nån?
Och förresten är det en han eller hon?

Häng Gud...

Days of Elins life

Okej det är inte särskilt mycket kärleksdraman men det är verkligen en sån där serie som man kan bli riktigt irriterad på för att allt går fel och man vill egentligen bara kasta tvn genom fönstret.

Idag är det onsdag och jag skulle till tandläkaren klockan 11:30! För det stod det ju på pappret, eller hur? Och man kan ju inte komma någon annan tid då! Så jag tog min cykel med punka där bak och skevt framhjul bort till Rymdtorget, och var framme klockan 11:20. Det var mycket folk där inne, så jag ställde mig bakom damen som stod bredvid farbrorn som fes mycket och väntade på min tur. När det BLIR min tur säger kärringen bakom glaset (om hon inte satt bakom glas så hade jag seriöst strypt henne) att jag skulle vara där 10:00. 10!?!?!?!?!??!?!? NEJ. ELVA OCH TRETTIO, OKEJ?! OM NI SKA SKICKA EN LAPP TILL MIG DÄR DET STÅR NÄR JAG SKA KOMMA SÅ SKRIV ÅTMINSTONE RÄTT TID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helvete, vad arg jag blir. Jag slapp debiteringsavgiften men fick en ny tid den 18 november....... Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag kommer ändå bara glömma och DÖ. Fan, jävla, helvetes, skittandvård. Nu har jag även ont i rumpan för att min kära vackra cykel inte har några fungerande stötdämpare.
Åh, jag vill lägga mig ner och sova i hundra år, tack.
BITA/Elin Jansson.

Jesus was wrong

Jag är trött på detta nu. Pappa sitter här i soffan med dvdn Frank Zappa - The Torture Never Stops på högsta volym. Och jag kan faktiskt upskatta Frank Zappa när man sitter och lyssnar riktigt intensivt. Men att ha det i bakgrunden blir som jazz, när alla ska spela på samma gång. Bara riktigt, fruktansvärt störande. Zappa har dock inte världens sämsta sångröst måste jag säga!

Idag var det meningen att jag skulle till stan med Hiba, men så blev det såklart inte för att hennes pappa fyllde år och hon var tvungen att stanna hemma med hennes lillebror medan han var ute med mamma Ahmed för att äta och fira (eller något liknande). Slutade med att jag stack hem till Hiba och käkade dolmas (typ vinblad runt ris i stort sett). Mycket mycket gott!
Vi sprang hem till mig i kylan och tittade på Little Miss Sunshine för trehundrasextiosjunde gången. Och den blir bara bättre och bättre varje gång jag ser den. Vi åt även glass och slog halvt ihjäl varandra med kuddar.

Nu har jag ätit sushi och det var gott och allt är bra men jag har ingenting att göra så jag hoppas att någon bra film går på teve så att jag ska kunna underhålla mig medan mina kompisar som bor närmre stan faktiskt har ett liv och jag blir lite avundsjuk faktiskt men jag kan åtminstone skriva trehundra gånger längre meningar än vad de kan och nu ska jag sätta punkt.
Lite stolt över mig själv är jag faktiskt

Jag lyckades även ta kort på mig och mitt nya hår idag, stackars er!














Jag kan inte hjälpa att jag är så jäkla fotogenisk!
Elin.

emopunch.blogg.se

Jag hittar alltid någonting att klaga på när jag skriver blogg. Detta inlägg startade jag till exempel på i ONSDAGS men där ser man hur bra det gick att fullfölja det! Ska jag klaga nu också? Nej då! Absolut inte (fast det kommer säkert sluta med att jag gör det i alla fall, jag klagar ju till exempel på att jag klagar nu)!

Igår klippte jag mig och blekte håret! Nu är det inte orange och mörkgrönt längre, utan istället blont och gult och... ljusgrönt. Mja, men det är en förändring i alla fall. Dock har jag varit skabbig sen jag gjorde det och inte hunnit ta några egobilder så det får bli en hemlighet, hur jag ser ut alltså, tills efter helgen! Nu ska jag nämligen ut till mina morföräldrars hus (fast egentligen har de sålt det) och träffa min kära kusin Elinor.

Mamma klagar på att jag måste göra mig i ordning så nu drar jag och duschar min sexiga kropp, sexigt värre.
Elin.

Min mage kurrar

Och jag är trött och har ont i benen. Fast jag ska väl inte klaga, får skylla mig själv för att jag vägrar ha på mig crocs och envisas med mina sexiga kängor. Pappa gör röd linssoppa och det luktar UNDERBART. Så ge mig, ge mig nu! Ser ni inte att jag tynar bort!? Ni kan ju faktiskt skicka lite mat på posten, fråga om adress bara!

Jag har tröttnat på mitt gröna hår och tänkte bli blond igen, men man vet aldrig hur det blir med det. Kanske ska dra mig till frisören till och med så hon får skälla lite på mig för min lugg? Roligt, yes.

AAAH JAG DÖR MIN MAGE HEJDÅ.
Elin.

Enzamz hemzamz

What?
Jaja, ensam hemma idag och inatt. Kom hit så har vi en orgie!
Äh, nu ska jag titta på High School Musical. Kommentera gärna dessa långa inlägg! Puss.
Elin.

Dude, that's so awesome

Jag har ont i huvudet men det har jag väl i och för sig alltid när jag skriver blogg. Fredag idag, wohoo, men jag har faktiskt inte tyckt att jobbet är jobb-igt (hihi..hi) alls. Det luktar rökelse överallt och min pendel känns jättetung och jag har ont i nacken, jag är väldigt emo, men ni älskar det.
Nu ska jag se till så att min köttfärs inte bränns. Pussisar!
Elin.

Skåningar och göteborgare

Jonas och jag pratar i telefon!
Jonas: Har ni en gymnasiemässa?
Elin: Ja, vi har så många skolor att välja mellan.
(...)
Jonas: Va, jojos?
Elin: Ja, det var NTI. Funderar på att gå där, de har bara media som inriktning och det är det jag vill gå.
Jonas: Jaha.. Vi har också en sån.
Elin: Har ni ETT gymnasie?
Jonas: Nej, vi har faktiskt två...

Mamma pappa, varför är det så kallt?

Idag var jag på gymnasiemässan. Herrejävlar är allt jag har att säga. Så fruktansvärt mycket broschyrer, godis, pennor, pepparkakor och till och med leksaker för att locka nya elever (jag föll för NTI's idé: Jojos!). Nu har jag sållat skolorna och gått igenom vad jag vill läsa på olika skolor om jag går där. Kom ner till 7 stycken av de typ 25 broschyrer jag fick. Jag vill gå media, men jag tog även med skolor som har naturvetenskap och till och med en som har data. Fortfarande ganska säker på att jag kommer vackla i slutet och välja naturvetenskap av feghet, för att jag inte vågar mig på en yrkesförberedande utbildning.
På mässan träffade jag Lina och Pierre (och sjuhundra andra som jag kände) medan andra från min klass inte träffade någon. Hur isolerade i Bergsjön är de egentligen? Dude.

Mamma har möte med styrelsen för vårt område på övervåningen, så jag får inte gå upp. Hon har köpt godis och sånt. VARFÖR I HELVETE KÖPER HON INTE GODIS ÅT MIG!?!?!?!? Okej, jag tog så klart. Jag älskar godis, godis är gott!
Bara massa inriktningar och sånt som snurrar i huvudet på mig, men nu har jag bestämt träff med min mentor Anna imorgon, hon kommer och hämtar mig efter jobbet. Trevligt trevligt!

Jag kan inte fatta att jag faktiskt kom hem och tog tag i det där med gymnasieskolorna idag. Har nog inte varit så produktiv någonsin. Shit, jag måste nog gå och kolla på något hjärndött tv-program för att återställa balansen hos mina hjärnceller.
Party hard, like a tard!
Elin.

Ung & Kåt

Tyvärr, ni får inget sexigt och sliskigt inlägg om att jag är kåt. Den låten sitter fast i mitt huvud, tillsammans med Tro Rätt, Tro Fel. Inte för att det är någonting dåligt med det, jag älskar Ebba Grön och Dia Psalma.
Idag har jag fått komplimanger för både mitt hår och mitt smink, det kändes väldigt bra. Britt, min handledare, sa också att min energi var mycket gladare och lugnare idag än den var igår. Fast jag vet inte det. Kan ju bero på att jag inte haft något att göra. Försökte få en pendel att svara på några frågor, gick ganska dåligt. När jag frågade vilket håll den snurrade åt vid ja så snurrade den inte. Så alla frågor jag ställde blev nej. Lite tragiskt kanske, fast det beror ju på vad man frågar.

Imorgon är jag ledig för att gå på gymnasiemässan. Orkar inte det. Men får ju träffa Pierre och det var ett tag sen! Vad ska jag göra där liksom? Kommer ju bara bli ännu mer frustrerad för att jag inte vet vad jag ska välja. Jag tror jag ska spy lite efter att jag skrivit klart detta.
I morse flörtade en punkare med mig. Han var snygg. Då blev jag glad. När sedan en 40årig arab gjorde detsamma slutade jag vara glad. Jag har så fruktansvärt intressanta dagar, det är därför ni läser min blogg. Eller hur?
Party hard, like a tard.
Elin.

Angelspit - Skinny Little Bitch



I overcame my bone structure and metabolism
I made myself engage in mind-numbing conversation
A fad diet left me with skin, bone and bitterness
Starved myself to a petite listening to repetitive electro shit

Prey to the fairies
She got her wish
Tied up and vacuous
She made the switch
Step into her carriage
Put on the ritz
Saliva laced malicious
Skinny little bitch (singin’)

LA LA LA LA

Hey, like my tats? Full sleeve, Black and White
2 toned, no-ones’ home, in today, out tonight
Shiny happy die alone, viscous girls, plastic guys
You keep on scratching my back and I’ll scratch out your eyes

Membrane of bitterness
Words that rip
Topped of with a tongue with your name on it’s tip
Hatred for a skeleton
Ugly and rich
All wrapped up in a skinny little bitch (singin')

LA LA LA LA

(He is the) home coming queen, hip new breed of clique
Wears a Tiara made of daggers and is in the top 8
You throw him a kiss he throws hi-voltage bouquets
If he can’t have your affection then he’ll thrive on your hate

To the fairies
He got his wish
Tied up and vacuous
He made the switch
Step into his carriage
Put on the ritz
Saliva laced malicious
Skinny little bitch (singin’)

LA LA LA LA

Jag luktar rökelse

Kom nyss hem från jobbet. Ja, det kan man nog säga. Och jag luktar rökelse. Och de hade tänt rökelse när jag kom hem. Och jag har prismärkt rökelse. Och jag har blivit hög på cannabisrökelse. OCH FÖR HELVETE LÄMNA MIG I FRED. Mitt totemdjur är rökelse, det förföljer mig!
Förövrigt har jag haft det bra idag. Trivs jättebra, och aldrig sett så många orber på samma dag. Finns dock en staty där som stirrar på mig och gör mig obekväm. Tyvärr kommer ingen köpa den då den inte är till salu. Hemskt. Jag är fruktansvärt trött och vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Kan ju inte sova nu, klockan är ju bara tio i 6! Får typ... dansa. Nej, jag orkar inte. Jag är väldigt oinspirerad.
Elin.

Oh Laila, Laila, how am I supposed to know, how to knit with five... sticks?

Jag började sticka igår men kom fram till att det är lättare att bara köpa en mössa. Så snart drar jag till stan för att göra just detta. Mina fötter sover som vanligt. Jag måste nog köpa en ny datorstol så dom inte gör det. Fast vem försöker jag lura? Jag har inte råd med någonting! Enda anledningen till att jag HAR råd med en mössa är att jag har 552 kronor kvar på mitt presentkort vid Carlings!
Jag gillar inte att vara fattig, men det är ingenting jag kan göra någonting åt. Kanske borde ta betalt nu när jag ska på PRAO.
Jag ska, som jag förmodligen skrivit redan, PRAOa på Ametistgrottan. Det blir nog väldigt mysigt, får förmodligen träffa massa häxor och sånt!

Alla jag smsar med (typ 7 stycken atm) är bakfulla. En av dom har självmordstankar för att han har så ont i huvudet. Hur väl genomtänkt är det egentligen? Jag, personligen, tycker inte att de har rätt att klaga eftersom det var de som hällde i sig massa alkoholer, väl medvetna om att de bedövar hjärnan. Usch och fy. Att de dricker kan jag stå ut med men att de ska klaga? Då kan de väl bara låta bli?

NUUUU ser ni! Nu ska jag sluta klaga på att folk klagar (lite dubbelmoral for you, denna underbara morgon!) och hoppa in i duschen som har färgat badkaret helt blått med hjälp av mitt hår! Puss på er.
PARTY HARD LIKE TARDS och det rimmade inte men ni älskar mig.
Elin.

Yo, yo, in da basement!

Jag tröttnade på utseendet, så det blev nytt! Bäst för er att ni gillar det. DÄR SER NI FÖRRESTEN MITT HÅR, SI SI SEÑOR MONTAÑA(BERG)!!!!!
Elin.

"kill your hunger with a smoke"

Jag ska inte oroa mig längre. Så länge du mår bra. Jag lovar.

Mitt hår är förövrigt ganska misslyckat, som sagt. Det är grönt och blått och grått och gult och jag ser allmänt emo ut. I går kväll avslutade jag en stickning som jag hållt på med i typ ett år, fast inte aktivt då. Det blev en svartvit halsduk, och JAG ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG SÅ DET ÄR INTE KLOKT ALLTSÅ.
Min bror fyller år idag, han blir supergammal (27). Så han är här och allting är bra, för jag har saknat honom så mycket och nu är han här och är rolig och ÅÅÅÅH. Han förstår till och med när jag säger CHAAARLIIIIE! Jag älskar att ha en nördbror. Det är lite tråkigt att ni inte läser längre, men ändå. Jag gör ju mitt bästa eller hur? Och mitt bästa är jäkla bra alltså, jag är ju trots allt Gud.
Elin

i don't know the words

jag mår dåligt för att allt är skit och jag orkar inte med och jag har färgat håret och det blev inte bra men det är det minsta av mina bekymmer. heeeeelvete.
don't party, go die.
Elin

Awesome!

Det är riktigt spännande hur persienner kan påverka hur man mår. Idag har jag inte orkat gå ur sängen bara för att det var mörkt i rummet(och för att mina kuddar luktade simon då, förstås). Sminket glömde jag ta bort igår och idag är jag för lat så jag ser åt helvete ut, men det gör ingenting, för ingen ser mig ändå.

Mamma tittar på något sånt där program som handlar om att de får en och en halv miljon och om de inte kommer överens om en människa som ska få alla pengar kommer de inte ut ur bunkern. Vadå klaustrofobi!? Det är ju bara hemskt, och alla där inne är så dumma att de inte kan komma överens om en människa som ska få pengarna. Slår vad om att pengarna tar slut och de kommer få vara där inne för evigt. Hoppas det. Världen blir mycket bättre utan värdelösa idioter.

Jag hostar. Och jag hostar, och jag hostar. det är jobbigt som fan. Men jag orkar inte.

Grattis till Smex som fyller sexton idag!
party hard, like a tard
Elin.

Atombomb

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet, har haft det sedan jag vaknade. Så jag drog till skolan och tänkte göra provet och gå hem. Så visar det sig såklart att provet inte är förrän 11:50. Bra, Elin, duktigt. Så hittade jag in på en bilddagbok som jag blev fullkomligt kär i. Hon var så fruktansvärt snygg! Jag kommer inte ihåg vad hon hette dock, men hon hade mörkrött hår och dreads och piercing i näsvingen och läppen och DRÄGGEL FÖR FAN.

Okej, jag vet inte. Jag är ganska trött på allting nu. Känns inte som att jag har tid med någonting men ändå gör jag ingenting alls. Är inte pepp på någonting (förutom att färga håret och pierca mig, men det är ju självklart. Det är jag alltid pepp på.).
Imorgon kommer Simon hit till göteborg, det blir spännande.

Mitt huvud sprängs, seriöst. Igår var jag på besök på Cybergymnasiet och trivdes jättebra, faktiskt. Vacklar att välja mellan natur eller media/rörlig bild. Men jag vet inte. Pappa går inte att snacka med om det, han bara säger att jag ska gå natur. Eller det säger han det inte, men han snackar skit om allting annat, allt som jag tycker låter bra. Jag menar okej, om jag måste omskola mig sen kan väl han skita i? Det är mitt liv och det är inte så att jag ska tjäna pengar ÅT HONOM? Jag är bara femton år och om jag hittar någonting som jag känner att jag vill göra nu så kommer jag göra det, och ingenting annat. Jag vägrar tänka på framtiden, för det kommer ingenstans i alla fall. Om världen nu går under den tjugonde december år 2012 kommer det bara vara förgäves i alla fall. Jag kan väl i alla fall få ha lite kul i tre år?

Ska låna min fars kamera någon dag här och ta massa bilder. Jag är ganska duktig på att hitta motiv men med en Avant går det itne så bra att ta korten. Seriöst, jag kan inte ens ställa in slutartiden på den. Ja, den är väldigt snygg men den fungerar inte ens bra till partybilder, och då är det ILLA.
Apropå party vill jag gå på ett snart. Fast jag känner bara tråkiga människor, så det blir nog inte av. Och även om det blir av kommer det inte vara kul då det bara kommer vara tjejer där och de flesta har med sig kameror (de som inte gör det säger "omg snälla kan itte du skicka den te mej?!?!?!?!?(A)"), och det ENDA dom gör är att ta bilder på sig själva+1. Jag är inte särskilt fotogenisk, jag bjuder på mig själv bara. Fast det funkar inte på våra kort för här ska man minsann puta med läpparna och se så söt ut som möjligt (detta är då ganska omöjligt för mig).
Är jag inte duktig som skriver igen nu då, va?
Party hard.
Elin.

RSS 2.0